Dienstverlening aan zakelijke en
gemeentelijke opdrachtgevers

Zakelijk en gemeenten

Bouwinspecteurs Nederland is hét adres voor het laten uitvoeren van bouwkundige keuringen, inspecties en expertises voor zakelijke en gemeentelijke opdrachtgevers door heel Nederland. Sinds 2008 (als onderdeel van Jobse Groep B.V.) is Bouwinspecteurs Nederland, met meer dan 5.000 inspecties per jaar, uitgegroeid tot één van de grotere spelers in de markt.

Makelaars en financiële dienstverleners

Voor u als makelaar of tussenpersoon hebben wij een speciaal ambassadeurspakket ontwikkeld met onder andere speciale tarieven en voordelen voor u en uw klanten. Wij sturen u graag, geheel vrijblijvend, uitgebreide informatie en voorbeeldrapportages toe.

Neem contact met ons op als u de volledige informatie over ons ambassadeurspakket wilt ontvangen!

Wij stellen ook graag marketingfolders beschikbaar voor u en uw klanten. Met uitgebreide informatie over bouwkundige keuringen, inspecties, expertises en energielabels. Klik hier om de folders aan te vragen.

Vastgoedbeheerders en -eigenaren

Vanuit een professionele omgeving bieden wij u een breed scala aan bouwkundige ervaring. Deze ervaring zetten wij op onze geheel eigen wijze met veel enthousiasme en servicegerichtheid voor u in. Voor ieder denkbaar vraagstuk is een oplossing, wij denken graag met u mee. Onze specifieke kracht en deskundigheid bevindt zich in de breedte van bouwtechnisch onderzoek voor al uw onroerend goed; nulmetingen, meerjaren onderhoudsbegrotingen, maar ook bijvoorbeeld energiemaatwerkadviezen (EPA-U).

Woningcorporaties

In de afgelopen jaren hebben wij vele woningcorporaties als klant mogen verwelkomen. Omdat we in de praktijk zien dat woningcorporaties geheel eigen eisen en voorkeuren hebben aan onze dienstverlening hebben wij een speciaal dienstverleningspakket ontwikkeld voor deze groep klanten. Dienstverlening op maat voor woningcorporaties!

Projectontwikkelaars en aannemers

Aankoopbegeleiding of aankoopkeuring van onroerend goed met een duidelijke bouwkundige rapportage van direct en middellange termijn noodzakelijke kosten. Tevens bieden wij meerjaren onderhoudsbegrotingen, kopersbegeleiding bij uw nieuwbouwprojecten, vooropname, directievoering, deskundige projectbegeleiding en -oplevering. Het meest afgenomen product in uw branche is de vooropname of nul-meting. 0-meting is een verzamelproductnaam van verschillende varianten vooropname en 0-meting. De bouwkundige vooropname wordt veel uitgevoerd in aanloop naar geplande bouwwerkzaamheden. Bouwer en ontwikkelaar voorkomen hiermee veel onrust.

Bouwinspecteurs nederland: betrouwbaar en deskundig

Onze ervaring is net zo divers als ons aanbod. Wij keuren veel verschillende soorten objecten op de bouwkundige kwaliteit. Duizenden woningen, kerken, scholen, universiteiten, fabrieken, woontorens, viaducten, overige complexen en zelfs hele woonwijken brachten we in kaart.

Vindt u het leuk om eens wat dieper op bepaalde bouwkundige materie in te gaan? Wij verzorgen graag bouwkundige sessies vanuit de praktijk. Voor meer informatie kunt u ons bellen of vul gemakkelijk online het contactformulier in.

8,9

Klanten vertellen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Direct contact