Heeft u een bouwkundige vraag of probleem?

Particulieren en verenigingen van eigenaren

Bouwinspecteurs Nederland is hét adres voor het laten uitvoeren van bouwkundige keuringen, inspecties en expertises voor particulieren en verenigingen van eigenaren door heel Nederland. Sinds 2008 (als onderdeel van Jobse Groep B.V.) is Bouwinspecteurs Nederland, met meer dan 5.000 inspecties per jaar, uitgegroeid tot één van de grotere spelers in de markt.

PARTICULIEREN

Indien u voornemens bent een woning te (ver)kopen laat dan een bouwtechnische keuring uitvoeren. Na uitvoering van een uitgebreid bouwkundige keuring, ontvangt u binnen enkele dagen een bouwkundige rapportage met daarin een verslag van de bevindingen en de onderhoudstoestand van alle bouwkundige onderdelen. De bouwtechnische keuring en het daaraan verbonden bouwkundig rapport geven u inzicht in de directe en middellange termijn.

VERENIGING VAN EIGENAREN

Heeft u een bouwkundige vraag of probleem? U vindt ook veel bouwkundige informatie via onze kennisbank. Misschien wilt u gewoon eens uw vraagstuk met een van onze bouwkundigen telefonisch doornemen? Dat kan! Bel ons dan geheel vrijblijvend +31(0)76-5036307 of stel uw vragen per email.

9,2

Klanten vertellen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Direct contact