Bouwinspecteurs Nederland

Bouwinspecteurs Nederland is een jong, ambitieus, landelijk netwerk van onafhankelijke, regionale bouwinspecteurs. Al onze bouwinspecteurs zijn opgeleid tot Integraal Woning Inspecteur (IWI). De bouwkundigen zijn gespecialiseerd in bouwtechnische, energie- en onderhoudskeuringen en -adviezen. Maar u kunt ons ook benaderen voor specialistische deelkeuringen, zoals vocht- en thermografische inspecties. Wij voeren in heel Nederland op korte termijn vakkundige inspecties uit.

Team Bouwinspecteurs

Gekwalificeerd team
aan inspecteurs

Bij Bouwinspecteurs Nederland werken uitsluitend de hoogst gekwalificeerde en gerenommeerde bouwprofessionals. Persoonlijk, gecertificeerd, klantgericht en flexibel. De bouwinspecteurs zijn lokaal of in hun eigen bekende regio werkzaam. Ze zijn dus snel bij u op locatie en bekend met de regionale bouwkwaliteiten, maar ook bouwproblemen.

Keurmerk vakkundig gekeurd

Bouwinspecteurs Nederland is aangesloten bij het keurmerk Vakkundig Gekeurd. De Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keurders heeft het doel om collectief de kwaliteit van bouwkundige keuringsbedrijven voor particulier en zakelijk vastgoed vast te stellen, te bewaken, te borgen en daar waar nodig te verbeteren. De Stichting wil voor consumenten en andere opdrachtgevers duidelijkheid bieden over de kwaliteit van het keuringsbedrijf dat de keuring verricht.

Kwaliteit & certificeringen

Onze certificeringen

Jobse groep

Over
Jobse Groep

Jobse Groep is opgericht in 2008 door Marco Jobse en is inmiddels uitgegroeid tot het stevige fundament van diverse gespecialiseerde, authentieke en succesvolle ondernemingen die actief zijn in de bouw- en vastgoedsector door heel Nederland.

Heeft u een
vraag voor ons?

We beantwoorden graag al uw vragen over onze bouwkundige keuringen of onze expertises. Neem gerust contact op!

Alex van Dierendonck

EP Adviseur

Tom Leijnse

EP Adviseur