Krapte op de woningmarkt? Laat u niet gek maken!

Er is sprake van een grote krapte op de woningmarkt: het woningtekort loopt de komende twee jaar op tot wel 360.000. Huizenprijzen stijgen al jaren achtereen, woningen worden al verkocht voordat ze op Funda staan en de vraagprijs overbieden is inmiddels gebruikelijker dan onderhandelen over de prijs. Voor huizenkopers kan dit alles aanleiding zijn om overhaaste beslissingen te nemen. Toch is dat niet verstandig. Een bouwkundige keuring is nog altijd belangrijk.

Aankoopkeuring

Ook al staan de mensen in de rij om een woning te kopen: het is niet verstandig om een huis te kopen zonder eerst een aankoopkeuring te laten uitvoeren. Want de eventuele verborgen gebreken die worden aangetroffen, zijn zonder aankoopkeuring (en het daaraan verbonden voorbehoud in de koopovereenkomst) voor uw eigen rekening. U heeft dan niet alleen een woning gekocht voor een (waarschijnlijk) erg hoge prijs, maar draait zelf ook op voor het herstellen van de gebreken. Daarom is het verstandig om even pas op de plaats te maken en in het koopcontract een bouwkundig voorbehoud te laten opnemen.

Bouwkundige keuring in heel Nederland

Bouwinspecteurs.nl voert een bouwkundige keuring al uit vanaf € 350 incl. BTW. We beschikken over bouwkundige inspecteurs in heel Nederland, die de keuring grondig uitvoeren en die bekend zijn in de regio waar uw droomhuis staat. Al binnen 48 uur heeft u de beschikking over het bouwkundig rapport, voorzien van inspectiefoto’s, adviezen én een indicatie van de onderhoudskosten.

Vraag uw bouwkundige keuring aan

Voorkom onverwachte kosten na aankoop van uw woning en laat een bouwkundige aankoopkeuring uitvoeren voordat u een woning koopt. Onze bouwinspecteurs voeren uw bouwtechnische keuring snel en zorgvuldig uit. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag meteen uw aankoopkeuring aan.