Het energiebesparingsadvies

Besparen op de energienota en meteen ook bijdragen aan een beter milieu: met het energiebesparingsadvies (EBA) van Bouwinspecteurs Nederland kunt u het energieverbruik van uw woning beperken.

Beoordeling op locatie

Voor een energiebesparingsadvies is het nodig om uw woning grondig te beoordelen. Onze experts kunnen dit voor u doen. Ze bekijken hoe uw woning is geïsoleerd, welke energiebesparende maatregelen er nu al zijn genomen en welke manieren er zijn om uw huis nog energiezuiniger te maken.

Objectief en visueel advies

Op basis van de inspectie van uw woning krijgt u een rapportage met een objectief en visueel energiebesparingsadvies. Daarbij hoort ook een kostenraming van de maatregelen uit het rapport. Op basis daarvan kunt u een goed overwogen beslissing nemen.

Combinatie met bouwkundige keuring

De aankoop van een woning is het ideale moment om ook de mogelijkheden voor het energiezuinig maken ervan onder de loep te nemen. Wanneer u een bouwkundige keuring van Bouwinspecteurs combineert met een energiebesparingsadvies, betaalt u voor dit advies slechts € 120 incl. BTW – waarvan u een deel kunt bijfinancieren. In veel gevallen heeft u deze kosten al snel terugverdiend!

Vraag nu uw bouwkundige keuring mét EBA aan

Wilt u uw bouwkundige keuring ook combineren met een EBA? Neem dan vandaag nog contact op met Bouwinspecteurs en maak een afspraak!