BEL +31(0)76-5036307 

MAIL info@bouwinspecteurs.nl

particulier
zakelijk
prijzen
opdracht
contact

klanten vertellen

klanten vertellen: onafhankelijke reviews

Wij gaan voor het beste resultaat en doen ons uiterste best voor elke klant. Daar staan we voor! Maar wat vinden onze klanten nu eigenlijk van ons? Op deze pagina vindt u een aantal beoordelingen van onze klanten. Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke beoordelingssysteem van KLANTENVERTELLEN.NL.

Totaal score

8,5Inspecteur
8,7
Rapportage
8,4
Kennis
8,6
(Contact met onze) commerciële binnendienst
Snelheid
8,8
Prijs/kwaliteit
8,2

Ervaringen


10,0
uit Etten-Leur:

Vriendelijk, vakkundig, geduldig. Vragen die wij stelden werden duidelijk beantwoord. Rapport is overzichtelijk, meerjarenplanning onderhoud in rapport meegenomen. Prima!


9,0
Maura uit Oosterhout :

Goede positieve ervaring


8,0
Sanne uit Breda:

Fijne jongens, fijn gesprek, stonden open voor vragen en dachten mee met eventuele ideeën en problemen. Niets op aan te merken.


8,0
Pien uit Eindhoven:

ja goed aan te bevelen


9,0
Katy uit Breda:

De inspecteur legde al zijn stappen uit en nam de tijd om vragen te beantwoorden. Daarnaast gaf hij ook hele bruikbare tips. In het rapport stond alles duidelijk uiteengezet zoals ook tijdens de inspectie aan de orde was gekomen. Voor iemand zonder enige bouwkundige kennis was dit een hele prettige en ook leerzame ervaring.


8,0
Sjoerd uit Roosendaal:

ja goed aan te bevelen


8,0
André uit Naaldwijk:

Prima, alles volgens afspraak verlopen.


9,0
uit :

Prima ervaring, gaven al tijdens de inspectie mondeling aan wat wel en niet in orde was. De 2 heren waren sociaal en werkte goed samen. Wij zijn erg tevreden met de inspectie.


9,0
Elvira uit Kaatsheuvel :

Ik ben enorm tevreden over de inspectie en het bouwkundig rapport. Ik raad dit bedrijf ook aan aan andere mensen


9,0
Christian uit Hoeven:

Tevreden over de snelheid en de kennis van de inspecteurs die bij zowel onze huidige woning als onze nieuwe woning zijn komen kijken. Hadden we eigenlijk al een keer eerder moeten doen om de staat van ons huis (en daarmee het advies om bepaald onderhoud plaats te laten vinden) goed in beeld te krijgen. Aanrader.

Tips en waardevolle feedback van onze klanten. 


Beoordeel Bouwinspecteurs Nederland.