BEL +31(0)76-5036307 

MAIL info@bouwinspecteurs.nl

particulier
zakelijk
prijzen
opdracht
contact

klanten vertellen

klanten vertellen: onafhankelijke reviews

Wij gaan voor het beste resultaat en doen ons uiterste best voor elke klant. Daar staan we voor! Maar wat vinden onze klanten nu eigenlijk van ons? Op deze pagina vindt u een aantal beoordelingen van onze klanten. Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke beoordelingssysteem van KLANTENVERTELLEN.NL.

Totaal score

8,5Inspecteur
8,7
Rapportage
8,4
Kennis
8,6
(Contact met onze) commerciële binnendienst
Snelheid
8,8
Prijs/kwaliteit
8,2

Ervaringen


8,0
Van Aert Beheer BV uit Zundert:

Goed


8,0
Marianne uit Tilburg:

Goede, snelle, uitgebreide rapportage, waardoor ik duidelijk weet wat ee moet gebeuren


8,0
uit :

ja goed aan te bevelen


8,0
Alex uit Oosterhout:

Snel en volledig. Verdere aanvulling zou zijn dat de inspecteur tijdens de opname ook alle punten voor engergielabel opneemt en dat definitief energielabel onderdeel wordt van de leveringsomvang (tegen geldende tarieven die nu via Rijskoverheid worden aangeboden); dit maakt voor de klant het plaatje compleet.


9,0
Tim uit Bosschenhoofd:

ja goed aan te bevelen


9,0
theo uit oisterwijk:

Vriendelijk en goed uitleg tijdens de keuring.


9,0
Erik uit Assen:

ja goed aan te bevelen


8,0
Ad uit Utrecht:

Inspecteur was vertraagd door file. Belde keurig (ruim half uur voor afspraak) om vertraging aan te kondigen. Dan nog niet de indruk gekregen dat keuring is "afgeraffeld". Veel aandacht voor object en voor onze vragen. In rapportage zou advies over hoe aanwezig asbest te verwijderen (zonder direct professioneel verwijderingsbedrijf te hoeven inschakelen) zo ik op prijs stellen. Bijvoorbeeld: verpak losliggende delen in vuilniszak en biedt aan bij lokaal milieudepot.


10,0
Lianne uit Assen:

Twee inspecties gehad met bouwinspecteurs. Goede, vriendelijke en vakkundige service, ruimte voor vragen (ook naderhand) en een grondige inspectie. Top.


10,0
Sep uit Breda:

In 1 woord: TOPSERVICE!
van het begin tot eind een goede en fijne ervaring met bouwinspecteurs gehad, een volgende keuring/verbouwing zal dan ook gelijk uitgevoerd worden door bouwinspecteurs.

Tips en waardevolle feedback van onze klanten. 


Beoordeel Bouwinspecteurs Nederland.