Bouwinspecteurs Nederland biedt u een scala aan mogelijke deelinspecties en expertises. De deelinspectie of expertise is eigenlijk het raadplegen van een bouwinspecteur voor een specifiek bouwkundig probleem. Veelal wordt er gebruik van gemaakt bij vochtproblemen, scheurvorming en vele andere bouwkundige problemen.

Wat kan ik verwachten bij een deelinspectie?

Onze bouwkundige komt bij uw langs om een specifiek probleem te beoordelen en een oplossing aan te dragen. De specifiek opgeleide bouwkundige is uitgerust met de modernste hulpmiddelen om uw probleem in kaart te brengen. Wij nemen vooraf met u de aard van het probleem door. Op die manier dragen we er zorg voor dat we altijd de juiste kennis op de juiste plaats komt.

bouwkundig Inspectierapport woning

Voor het beoordelen van diverse of meerdere problemen aan de gehele woning of bedrijfsruimte. Hiervoor bieden wij andere diensten aan, zoals de bouwkundige keuring of opleveringskeuring.

Wat kost een deelinspectie?

Een deelinspectie laten uitvoeren is al mogelijk vanaf € 200,- exclusief BTW. Deze kosten zijn inclusief een (korte) rapportage/verslaglegging.

diverse deelinspecties