BEL +31(0)76-5036307 

MAIL info@bouwinspecteurs.nl

particulier
zakelijk
prijzen
opdracht
contact

bouwtechnische keuring rotterdam

Wist u dat een bouwtechnische keuring onaangename verrassingen kan voorkomen? Of juist als basis kan dienen voor een verbouwing of het energiezuiniger maken van uw woning? Onze bouwinspecteurs weten er alles van en zijn uw specialist voor een bouwtechnische keuring in regio Rotterdam.

Waarom een bouwtechnische keuring?

Een bouwtechnische keuring geeft u inzicht in de bouwtechnische staat van een woning en komt uitstekend van pas als u een woning wilt kopen, verkopen of verbouwen. Want ook al kunt u bij een inspectie van een woning veel met het blote oog zien, de eventuele verborgen gebreken blijven vaak buiten beeld.

De gediplomeerde bouwinspecteurs doorlopen samen met u de betreffende woning tijdens een grondige inspectie en lichten gevonden zaken direct aan u toe. Handig, want zo weet u ook meteen waar u aan toe bent en heeft u een goed uitgangspunt voor de (ver)koop of verbouwing van de woning.

Meer weten over onze bouwtechnische keuring?


​Wilt u meer weten over onze bouwtechnische keuring in regio Rotterdam of direct een afspraak maken met een van onze bouwinspecteurs? Neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder.

Bouwinspecteurs is landelijk actief en verzorgt ook bouwkundige keuringen in andere regio's waaronder Den Haag, Leiden, Den Bosch en Terneuzen.