BEL +31(0)76-5036307 

MAIL info@bouwinspecteurs.nl

particulier
zakelijk
prijzen
opdracht
contact

bouwtechnische keuring eindhoven

Als u een huis gaat kopen, verkopen of verbouwen, is het vaak wenselijk om op voorhand duidelijkheid te hebben over waar u aan toe bent. Niemand zit tenslotte te wachten op onaangename verrassingen achteraf, zeker niet als er een hoop geld mee gemoeid is. Kies daarom voor een bouwtechnische keuring van Bouwinspecteurs en kies voor zekerheid.

specialist in bouwtechnische keuringen 

Bouwinspecteurs is specialist in bouwtechnische keuringen en actief in regio Eindhoven. Onze bouwkundige inspecteurs voeren hier dagelijks keuringen uit aan woningen, appartementen en gebouwen met een gedetailleerd en waardevol bouwkundig rapport tot gevolg.

In dit rapport vindt u uitgebreide informatie over zaken zoals de bouwtechnische staat en de energieprestaties van het betreffende pand. Waardevolle informatie die miskopen voorkomt, uw onderhandelingspositie kan versterken en duidelijkheid geeft over de mogelijkheden.

Wij bieden onder andere onderstaande bouwtechnische keuringen aan in regio Eindhoven:

  • Aankoopkeuring woning
  • Verkoopkeuring woning
  • Energie Prestatie Advies
  • Meerjaren Onderhoudsplanning
  • Verbouwadvies woning/ appartement


Vraag vrijblijvend informatie aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een bouwkundige of bouwtechnische keuring voor uw woning of gebouw in Eindhoven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een bouwkundig keuring aan.