Een bouwkundige keuring, uitgevoerd door een objectieve en gekwalificeerde Bouwinspecteur, is onmisbaar bij de aankoop, verkoop of oplevering van uw woning of bedrijfspand. 

aankoopkeuringen, verkoopkeuringen en opleveringskeuringen

Bij Bouwinspecteurs Nederland worden dagelijks, door het vaste én flexibele team, vele bouwtechnische keuringen uitgevoerd. 

Bouwkundig rapport binnen 3 werkdagen 


Het uitgebreide en overzichtelijke rapport van de uitgevoerde aankoop- of verkoopkeuring ontvangt u uiterlijk binnen 3 werkdagen na de keuring per mail. Het bouwkundige rapport geeft u inzicht in de onderhoudsstaat van de woning of bedrijfsruimte. Het rapport bevat een kostenraming voor de direct noodzakelijke kosten en de te verwachten kosten binnen 1 tot 3 jaar.

Kiest u voor de uitgebreidere rapportvariant, dan krijgt u zelfs een meerjarenonderhoudsplanning voor de komende 10 jaar. De keuringsresultaten worden uitgewerkt in een uitgebreid en overzichtelijk rapport, hetgeen u digitaal ontvangt.

Bouwtechnische keuring NHG


De rapporten van Bouwinspecteurs Nederland voldoen aan de eisen die gesteld zijn ten behoeve van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). De rapporten worden erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen.

Na uw aanvraag nemen wij, op werkdagen, direct contact op om de afspraak met u in te plannen. Binnen 3 werkdagen na uw aanvraag ontvangt u het rapport. 

Kosten bouwkundige keuring

Benieuwd naar de kosten van de bouwkundige keuring? Bekijk onze tarieven op de prijzen pagina.

asbest


​De bouwkundige keuring is standaard visueel en niet-destructief. Asbest zal worden gemeld indien het eenvoudig visueel waarneembaar is. Ook voor het uit laten voeren van een asbestinventarisatie bent u bij Bouwinspecteurs Nederland aan het goede adres.

maak nu een afspraak 


Direct een afspraak maken voor een bouwtechnische keuring? Klik hier.

Bouwinspecteurs Nederland verzorgt bouwkundige keuringen in heel Nederland, ook in Rotterdam, Eindhoven, Wassenaar en Breda.

diverse bouwkundige keuringen