BEL +31(0)85 - 073 14 88 

MAIL info@bouwinspecteurs.nl

particulier
zakelijk
prijzen
opdracht
contact

bouwkundige keuring in wassenaar

Bent u van plan om een huis te kopen of verkopen? Of staat er wellicht een verbouwing op de planning? Kies dan voor een bouwtechnische keuring door Bouwinspecteurs en weet direct waar u aan toe bent. Wij zijn landelijk actief en staan voor u klaar als u op zoek bent naar een bouwkundige keuring in regio Wassenaar.

Voorkom problemen met een bouwtechnische keuring

Ook al ziet een woning er nog zo goed onderhouden uit, ‘achter de schermen’ kan er toch een hoop mis zijn. Denk bijvoorbeeld aan scheuren in de fundering van het huis of een lekkage in het buizenstelsel. Zaken die u wilt weten vóórdat u besluit om een woning te kopen en daarnaast dingen die u verplicht bent om te melden als u de woning gaat verkopen. Een bouwkundige keuring biedt hier uitkomst en brengt dergelijke zaken aan het licht in een helder en overzichtelijk bouwtechnisch rapport. Weet u meteen waar u aan toe bent.

Vraag het onze bouwinspecteurs

Wilt u meer informatie over een bouwkundige keuring in regio Leeuwarden of direct een afspraak maken met een van onze bouwinspecteurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Bouwinspecteurs verzorgt ook bouwkundige keuringen in de regio’s Meppel, Drachten, Dokkum, Sneek en Heerenveen.