BEL +31(0)85 - 073 14 88 

MAIL info@bouwinspecteurs.nl

particulier
zakelijk
prijzen
opdracht
contact

bouwtechnische keuring oisterwijk

Bouwinspecteurs is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwtechnische en bouwkundige keuringen van woningen, appartementen en gebouwen in Oisterwijk. Met een team van ervaren bouwkundig inspecteurs brengen wij voor u zaken zoals de onderhoudsstaat, mogelijkheden voor een verbouwing of de energieprestaties van uw woning in kaart. Zo weet u direct waar u aan toe bent en met welke (on)mogelijkheden u rekening moet houden.

De meerwaarde van een bouwtechnische keuring

Een bouwtechnische keuring heeft in meerdere situaties een sterke toegevoegde waarde. Zo is het verstandig om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren als u een woning gaat aankopen of verkopen. Deze keuring kan uw onderhandelingspositie versterken en voorkomt bovendien onaangename verrassingen achteraf.

Ook als u uw wooncomfort in uw huidige woning wil verhogen door bijvoorbeeld een verbouwing, aanbouw of geld wil besparen door energiebesparing is een bouwkundige keuring de aangewezen optie. De bouwkundig inspecteur brengt voor u alle mogelijkheden in kaart en geeft u duidelijkheid vóórdat u aan de verbouwing begint.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een bouwkundige of bouwtechnische keuring voor uw woning of gebouw in Maastricht? Neem dan vrijblijvend contact ​met ons op, wij kijken graag met u mee.