BEL +31(0)76-5036307 

MAIL info@bouwinspecteurs.nl

particulier
zakelijk
prijzen
opdracht
contact

bouwkundige keuring arnhem

Bouwinspecteurs is gespecialiseerd in bouwtechnische keuringen en actief in heel Nederland. Wij zijn u dan ook graag van dienst als u op zoek bent naar een specialist voor een bouwkundige keuring in regio Arnhem!

Helderheid met een bouwkundig rapport

Een bouwkundige keuring geeft inzicht in de onderhoudsstaat van een woning of gebouw. Waardevolle informatie als u van plan bent om bijvoorbeeld een huis te kopen, uw woning te verkopen of gaat verbouwen. Verborgen gebreken kunnen tenslotte een behoorlijk onaangename kostenpost betekenen!

Ons bouwkundig rapport dat u na de inspectie krijgt geeft u direct helderheid over de stand van zaken én omvat indien nodig een kostenraming voor gebreken die directe aandacht nodig hebben. Duidelijke taal waar u wat aan heeft.

Vraag het onze bouwinspecteurs


​Kies daarom voor de expertise van Bouwinspecteurs en vraag uw bouwtechnische keuring in regio Emmen vandaag nog aan. Vragen of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bouwinspecteurs verzorgt ook bouwkundige keuringen in de regio’s Klazienaveen, Coevorden, Valthermond, Westerbork en Hoogeveen.