Bouwkeuring
in 48 uur geregeld

Bouwinspecteurs Nederland is hét adres voor het kwalitatief en objectief uitvoeren van bouwkundige keuringen, inspecties en expertises door heel Nederland.

Bouwkundige keuring vanaf*
395,- incl. 21% BTW

Vraag direct een bouwkundige keuring aan

Kom in contact

Meer info over
onze keuringen?

Bouwkundige keuringen
door heel Nederland

Keuringen en inspecties door heel Nederland

Bouwinspecteurs Nederland is hét adres voor het kwalitatief en objectief uitvoeren van bouwkundige keuringen, inspecties en expertises door heel Nederland. Bouwinspecteurs Nederland is een jong, ambitieus, landelijk netwerk van 12 onafhankelijke, regionale bouwinspecteurs. De bouwkundigen zijn gespecialiseerd in bouwtechnische, energie- en onderhoudskeuringen en -adviezen. Maar u kunt ons ook benaderen voor specialistische deelkeuringen, zoals vocht- en thermografische inspecties. Wij voeren in heel Nederland op korte termijn vakkundige inspecties uit.

Bouwtechnische keuring NHG

De bouwkundige rapporten van Bouwinspecteurs Nederland voldoen aan de eisen die gesteld zijn ten behoeve van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

De rapporten worden erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en bij alle Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen.