Bouwkundige keuring
Zwolle

Een bouwkundige keuring voor een woning of bedrijfspand in Zwolle is in bijna alle gevallen aan te raden. Bijvoorbeeld omdat u dan zeker weet dat u over een tijdje niet tegen verborgen gebreken aanloopt. Ook kan een hypotheekverstrekker een bouwkundig rapport als eis stellen, bijvoorbeeld als het gaat om een woning waarvan de taxateur heeft vastgesteld dat het achterstallig onderhoud meer dan 10% van de taxatiewaarde bedraagt. Met een bouwkundig rapport in handen heeft u zelf duidelijkheid én staat u sterker in de onderhandelingen.

Bouwkundige aankoopkeuring of verkoopkeuring

Een bouwkundige verkoopkeuring kan handig zijn als u een pand gaat verkopen en u een reële vraagprijs wilt vaststellen, die u kan onderbouwen aan potentiële kopers. Een aankoopkeuring is dan weer interessant wanneer u goed beslagen ten ijs wilt komen aan de onderhandelingstafel. Overigens is het goed om te weten dat u een bouwkundige keuring ook nog ná het ondertekenen van het voorlopig koopcontract van uw woning in Zwolle kunt laten uitvoeren. U moet dit dan wel als ontbindende voorwaarde in het koopcontract laten opnemen. Dat geeft u de mogelijkheid om snel te kunnen handelen op de woningmarkt, maar tegelijkertijd beschermt het u tegen hoge onverwachte kosten.

Bouwkundig rapport Zwolle

Een bouwkundig rapport van een pand in Zwolle heeft u bij Bouwinspecteurs.nl al vanaf €395,- incl. btw. We hebben in heel Nederland een netwerk van bouwinspecteurs, waaronder ook experts die de regio Zwolle op hun duimpje kennen en van elke wijk precies weten waar ze op moeten letten bij het uitvoeren van hun grondige bouwkundige keuring. U krijgt daarvan al na één werkdag het bouwkundig rapport opgeleverd. Daarin staan uiteraard foto’s van de situatie ter plaatse, maar ook een overzicht van eventuele gebreken én een raming van de kosten om deze te herstellen.

Vraag bouwkundige keuring Zwolle aan

Wilt u een woning of een bedrijfspand in Zwolle aanschaffen en wilt onaangename verrassingen in de vorm van verborgen gebreken uitsluiten? Bouwinspecteurs.nl voert een bouwkundige keuring aan naar de staat van het pand. Neem contact op voor meer informatie of vraag meteen uw bouwinspectie aan.

Vraag direct een
bouwkundige keuring aan

Keuring
Uw gegevens

Wij helpen u
graag met een
persoonlijk advies

8,9

Klanten vertellen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9