BEL +31(0)76-5036307 

MAIL info@bouwinspecteurs.nl

particulier
zakelijk
prijzen
opdracht
contact

bouwtoezicht

BOUWTOEZICHT EN KWALITEITSBORGING

In de nieuwe wet zijn private partijen verantwoordelijk voor niet alleen de bouwplantoetsing, maar ook de manier waarop dit gedaan wordt. 

De realisatiefase van een bouwproject is een complexe aangelegenheid, waarbij sturing en controle bijzonder belangrijk zijn. De uitvoerende partijen moeten effectief worden aangestuurd, de wensen en eisen van de klant moeten duidelijk worden overgebracht en de kwaliteit van het resultaat moet tijdens het gehele proces scherp worden bewaakt. Daarom biedt Bouwinspecteurs Nederland integraal bouwtoezicht voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Het doel van bouwtoezicht is om een brug te vormen tussen de directievoerder van het project en de bouwpartijen. Een specialist van Bouwinspecteurs Nederland treedt hierbij op als toezichthouder, die afstemt op welke manier het werk uitgevoerd zal worden en vervolgens controleert of de uitvoering correct verloopt.

Kwaliteit is vanzelfsprekend een centraal thema binnen bouwtoezicht. Bouwinspecteurs Nederland keurt niet alleen de projectkwaliteit, maar zorgt ook door middel van audits van de uitvoering en het kwaliteitssysteem dat het resultaat altijd op het gewenste niveau blijft.

MAAK NU EEN AFSPRAAK 


Direct een afspraak maken voor bouwtoezicht of kwaliteitsborging? Klik HIER.